Veelgestelde vragen

Wat doet Kids Photo studios?
Kids Photo studios is elke week in heel Nederland en BelgiĆ« te vinden met zo’n 60 mobiele fotostudio’s. Onze professionele kinderfotografen fotograferen baby’s, peuters en kleuters tot zes jaar in mobiele studio’s in supermarkten, winkelcentra etc.

 

 

Vragen over de fotoshoot

Hoe fotografeert Kids Photo studios?
Onze fotografen fotograferen grotendeels met de digitale Canon spiegelreflexcamera’s EOS 60D met een lens van 18-135 mm. Deze camera’s hebben in de regel een resolutie van 18 megapixels. Samen met de CMOS-sensor zorgt de Canon DIGIC 4 beeldprocessor (14-bits beeldverwerking) voor vloeiende gradaties en natuurlijke kleuren. Zelfs bij weinig licht wordt het beeld perfect dankzij het grote ISO-bereik van de EOS 60D tot maar liefst ISO 6.400. In situaties waarbij niet geflitst mag worden, kan het bereik zelfs worden uitgebreid tot ISO 12.800.

Moet ik een afspraak maken voor een fotoshoot?
Nee, een afspraak maken voor een fotoshoot is niet nodig. Wij verheugen ons op uw spontane bezoek. In uitzonderlijke gevallen (afhankelijk van de plek van de fotoshoot) bieden wij de mogelijkheid aan om vooraf online een afspraak te maken.

Is flitslicht schadelijk voor mijn kind?
Het gerucht dat flitslicht slecht is voor kinderogen, wordt niet bevestigd door professionals. Doordat een flits maar heel kort duurt, is flitslicht bewezen onschadelijk. Als uw kind zich tijdens de fotoshoot ongemakkelijk voelt, stoppen we vanzelfsprekend met de opnames. Onze jarenlange ervaring heeft bewezen dat kinderen zich niet slecht gaan voelen van flitslicht, en dat ze veel plezier beleven aan het ondergaan van een fotoshoot.

Ik weet niet zeker of ik fotoproducten wil kopen, kan ik toch een fotoshoot laten maken?
Fotoshoots bij Kids Photo studios zijn vrijblijvend. U bent absoluut niet verplicht iets te kopen. Op de afhaal dag staat de complete fotoserie geprint voor u klaar. U beslist dan zelf of u iets wilt kopen of later wilt nabestellen. Alle geprinte producten die u niet koopt, nemen wij kosteloos terug.

Mogen zusjes of broertjes mee op de foto?
Natuurlijk! Wij fotograferen uw kindje graag samen met uw andere kinderen.

 

Vragen over nabestellen

Ik wil graag foto’s nabestellen en andere fotoproducten kopen. Hoe doe ik dat?
U kunt op verschillende manieren fotoprints en andere fotoproducten nabestellen:
Op de afhaal dag: u kunt rechtstreeks bij onze verkoper nabestellen.
Per e-mail aan de klantenservice.

Hoe lang kan ik de foto’s nabestellen?
Wij bewaren de foto’s van uw kind 11 maanden lang. Hierna worden de foto’s vernietigd. Uw persoonlijke code wordt dan ook vernietigd, wees er dus op tijd bij als u een nabestelling wilt doen.

 

Vragen over de bestelling

Hoe kan ik op de afhaal dag betalen?
U kunt contant of met pin betalen op de afhaaldag. Ook kunt u uw nabestelling vooruit betalen als u dit wenst.

Wat zijn de verzendkosten?
De verpakkings- en verzendkosten zijn voor foto’s 6,95 en voor grotere zwaardere foto producten zoals bijvoorbeeld canvas 12,-. Deze kosten gelden voor verzending binnen Nederland. Heeft u vragen over de verzending van uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.