Over ons

Onze fotoshoots
Hoe gaat Kids photo studios te werk? U kunt zonder afspraak een fotoshoot laten maken van uw kind t/m zes jaar in een mobiele Kids photo studio voor slechts €2,50 (zonder verdere aankoopverplichtingen). Oudere broertjes en zusjes mogen mee op de foto. Na de shoot ontvangt u van de fotograaf een afhaalbewijs. Tien tot veertien dagen na de shoot bezoekt een verkoper van Kids Photo studios de fotoshootlocatie. Hij of zij heeft een hele serie foto’s van uw kind(eren) bij zich, afgedrukt op diverse formaten prints en canvasdoeken. Op deze ‘afhaaldag’ kunt u met uw afhaalbewijs de gehele fotoserie op uw gemak komen bekijken en eventueel kopen tegen een zeer aantrekkelijke actieprijs. U heeft geen enkele aankoopverplichting, de fotoshoot is volledig vrijblijvend. Sowieso krijgt u één foto van 13×18 cm gratis (eerste foto uit de serie).

Bent u verhinderd op de afhaaldag?
Dat is geen probleem! Stuur ons uw afhaalbewijs en een aan uzelf geadresseerde A5-envelop met drie postzegels erop. We sturen u dan zo snel mogelijk een fotoindex toe. U kunt de foto’s, linnendoeken en meer vervolgens bestellen via ons online nabestelsysteem.

Waar vindt u ons?
Kids Photo studio’s vindt u alleen op locatie. Elke Kids photo studios fotograaf staat zo’n 4 à 5 dagen achter elkaar met zijn of haar professionele mobiele fotostudio in een supermarkt, winkelcentrum, speelgoedwinkel of babyspeciaalzaak en is elke week op een andere locatie in Nederland te vinden.

Wanneer is een fotostudio’s bij mij in de buurt te vinden?
Kids photo studios brengt iedereen in de nabijheid van de fotoshootlocatie op de hoogte van de komst van een fotograaf via posters in de winkels en flyers in de desbetreffende regio. U kunt zonder afspraak met uw kleintje terecht in een Kids photo studio.

Topkwaliteit
De fotografen van Kids Photo studios zijn allen professioneel getraind, streng geselecteerd en ze werken met de modernste apparatuur. Daarnaast worden alle foto’s in eigen beheer afgedrukt, waardoor wij een continue kwaliteitscontrole kunnen garanderen. Een permanente kwaliteitscontrole zorgt niet alleen voor goede foto’s, maar het is tevens een stimulans voor onze medewerkers. Ons systeem zorgt ervoor dat we onze klanten tevreden houden en dat onze medewerkers met veel plezier en ambitie werken. Om de klanttevredenheid te waarborgen, meten wij deze tevens continue. Alle klanten van Kids Photo studios worden in de gelegenheid gesteld hun mening te geven via een anonieme enquête. Ook kunnen zij contact opnemen met onze klantenservice. Klanttevredenheid is ons uiteindelijke doel.