Fotoproducten

Fotoprints
Belangrijke momenten uit uw leven zijn het afdrukken waard. Een fotoafdruk zult u meer kunnen waarderen en vaker bekijken dan een digitale foto. Met onze kwalitatief hoogwaardige fotoprints heeft u uw mooiste herinneringen altijd op papier bewaard. Kies een formaat voor uw afdrukken en maak uw keuze uit een glanzende of matte afwerking. Fotoprints blijven leuk voor fotolijstjes maar ook voor een ‘ouderwets’ fotoalbum.

Canvas
Uw allermooiste foto verdient een plekje aan de wand op een kwaliteitsdoek. Onze canvasdoeken worden gedrukt op hoogwaardig canvas. Een klassiek materiaal van perfecte kwaliteit. Het resultaat is verbluffend!

Alu-dibondfoto
Aluminium-dibond geeft uw mooiste foto’s nog net dat beetje extra. Prachtige foto’s verdienen een print op mooi materiaal. Met uw foto op dibond creëert u een eigentijdse, moderne look. Een alu-dibondfoto printen we direct op de plaat. Deze innovatieve techniek levert nog stralendere foto’s op door levendige en contrastrijke kleuren. De edele techniek, enorme robuustheid en duurzaamheid maken alu-dibond tot de ideale ondergrond voor uw mooiste foto’s. U heeft de keuze uit drie toplagen.

Plexiglasfoto
‘Direct druk acryl’ is een techniek die nog niet veel wordt toegepast maar een spectaculair effect geeft. Uw foto wordt rechtstreeks op het acrylglas gedrukt. Door de dikte van het materiaal zijn de kleuren veel intensiever en wordt elk detail schitterend weergegeven.